Gość Zagraniczny
Witajcie!
Nazywają mnie Samotny Wilk i przybywam z Okoczi. To mikronacja indiańska. Nie wiem czy słyszeliście o naszym Leniwiźmie i piliście naszego Bizona albo Kojotówkę .
A niedługo będzie dobra okazja, żeby się lepiej poznać.
W imieniu Wodza Okoczi Wilczego Kła i narodu Szoszoinów chcę zaprosić Was na obchody Święta Założenia - 3 lat naszego V-istnienia. Szczegóły tu:
http://ifotos.pl/zobacz/plakat3sw_hxrerxp.png/
Mam nadzieję, że zechcecie przybyć. poznamy się lepiej i nawiążemy bliższą wspólpracę
W razie potrzeby możecie mnie znaleźć pod numerem bladu-bladu 13139020
Z bizoniastym pozdrowieniem
Samotny Wilk
Mędrzec Wiecu na Okoczi
Papla
Witaj Samotny Wilku=^-^=
Wygląda na to, że jako pierwsza Cię przwitam.<podaję rękę>
Jest do dla mnie wielki zaszczyt spotkać osobę z Okoczi. Nie raz, przechodziłam przez waszą indiańską mikronacje.Mam wrazenie, ze panuje tam mila atmosfera. Nie słyszałam o Leniwiźmie, Bizonie badz Kojotówce, ale chętnie poznałabym wasze obyczaje nieco bliżej.Ma osoba chętnie chciałaby się z wami zapoznać i wraz wami współpracować ;-) Dziękujemy za zaproszenie, pozdrawiam.
(..)Zapomniałam Wam pogratulować, że tyle lat wytrwaliście; życzę sukcesów w dalszych dziejach^^
Ostatnio edytowany przez Marlena van Croix (2011-03-28 15:58:53)
Arian klanu Kierans
Witaj Samotny Wilku!
Serdecznie dziękuje w imieniu Klanu Kierans, za zaproszenie na tak doniosła uroczystość. Oczywiście że wypadałoby przybyć jednak nie jestem pewien jak dysponować będę czasem w tej chwili.
Jednakoż pragnę wyrazić swój wielki szacunek i podziw za wytrwałość w dążeniu do celów dzięki którym teraz możecie obchodzić jubileusz. Często bywałem na Okoczii jednak nurt społecznościowy pognał mnie aż do Gaudium, mam nadzieję że współpraca i wzajemny szacunek dla naszych narodów będzie na dobrej stopie(ścieżce).
Życzę kolejnych rocznic.
Gość Zagraniczny
Dzięki za miłe przyjęcie i życzenia.
Liczymy na wasze przybycie.
Postaram się zaglądać tu częściej. I wyjaśnię jeszcze: Leniwizm to nurt którym się kierujemy a Kojotówka i Bizon to nasze narodowe trunki.
<częstuje>
To do zobaczenia
Syn Nollaig'a
Witaj Samotny!
Czekałem od kilku dni
Ja tam będę na pewno, to mnie nie ominie ;d
Jeśli chodzi o Okoczię, mogę bardziej przybliżyć co niektórym kulturę, tradycje, zwyczaje ;p
Papla
Samotny Wilku widzę, u Was ciekawy dobytek kulturalny.Chętnie spróbuję Waszych narodowych trunków
i innych specjałów;-)
Morfiusie nie chwal się ,że możesz "przybliżyć co niektórym kulturę, tradycje, zwyczaje"
Arian klanu Kierans
No Szkoda wodzu, ale nie mogę się dostać na waszego czata bo hasło jest jednak wymagane. Wpisuje wszystko tak jak powinno być jednak cały czas wyskakuje mi okienko z nickiem i hasłem, próbowałem również z waszej stronki i to samo.
Wszystkiego najlepszego jednak w kolejnych latach i oby więcej takich rocznic.
Howgh!
Syn Nollaig'a
Marlenko, nie chwalę się, a informuję Pewne funkcje zobowiązują ...
Berri ... Nie masz zarejestrowanego nicku wstukujesz bez hasła to raz, a dwa, polchat nie działa. siedzieliśmy gdzieś indziej... Na sobotę lepszą organizację urządzimy. I ogólnie Okoczia dziękuje za życzenia ;p
Arian klanu Kierans
Nie wiedziałem że tam trzeba się zarejestrować, kiedyś byłem tam na imprezie bez rejestracji. Spróbuje dostać się na impre w sobotę.
Syn Nollaig'a
Mówię, że jak nie masz rejestracji to wpisujesz bez hasła ...
Jak masz rejestracje wpisujesz z hasłem...
Ale czegokolwiek byś nie miał tamtego dnia i tak byś nie wszedł bo serwery polchat nie działały.
Gość Zagraniczny
Witajcie znów po dłuższej przerwie!
Dziś przybywam do Was jako Wódz Okoczii z oficjalną wizytą zagramaniczną. Objeżdżam zaprzyjaźnione kraje i przeglądam nasze ambasady.
Chciałbym pobyć u Was kilka dni, zwiedzić kraj, pogadać z waszymi władzami i mieszkańcami.
Nie przybywam z pustymi rękami
< Macha na kilku Szoszoinów z eskorty, którzy wynoszą ze sterowca Niebolotny Raymond beczki z trunkami>